logo bmw
bemutatkozás szolgáltatásaink kapcsolat ajánlatkérés partnereink akciók

   
 

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon, engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

 

Az Euroflot Kft. 2005-ben alakult meg, ám munkatársai több, mint 10 éve foglalkoznak járművekkel.

 

Manapság autóra szinte mindenkinek szüksége van, ám az ezzel kapcsolatos ügyek intézése rengeteg időt vesz igénybe. Az elvesztegetett idő mellett a másik nagy probléma, hogy szinte lehetetlen választani a rengeteg autómárka, illetve szerviz közül, óriási a kínálat.

Cégünk azért jött létre, hogy ügyfeleink válláról levegye ezt a terhet.

 

Különböző szolgáltatásaink azt a célt szolgálják, hogy Önnek az egyetlen járművekkel kapcsolatos dolga az legyen, hogy használja őket! Széles körben állunk rendelkezésére, akár  már a vásárlás előtt, a megfelelő típus kiválasztását illetően is.

Márkaképviseletekkel létrejött szerződéseink lehetővé teszik, hogy igen kedvező áron juthasson új, vagy akár használt járművéhez.

 

Szolgáltatásaink kiterjednek minden kapcsolódó ügyintézésre, illetve feladatra, beleértve az okmányirodai ügyintézéseket, a hatósági vizsgálatokat, az időszakos átvizsgálásokat, az esetleges sérülések kijavítását, biztosítási ügyintézéseket. Lehetőségünk van üzemanyagkártyát is az Ön rendelkezésére bocsátani, így lehetővé válhat, hogy az általunk kiállított tételes számla teljesítésén kívül semmilyen kiadása ne legyen járműveivel kapcsolatban. Szívesen állunk rendelkezésére akkor is, ha lecserélni, illetve értékesíteni szeretné járművét.

 

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a fenti szolgáltatások nem csak nagy flottával rendelkező vállalkozások számára elérhetők, hanem akár egyetlen autó, vagy magánszemély esetén is kedvező ajánlatot tudunk adni, mivel kapcsolataink, és az ezzel együtt járó kedvezmények lehetővé teszik számunkra, hogy saját működésünk költségeinek felszámolása mellett is alacsonyan tudjuk tartani az árakat.

 

Saját részünkre fejlesztett nyilvántartó-programunk segítségével mindig időben értesíteni tudjuk a közeledő határidőkről, illetve lejáró engedélyekről, így nem éri kellemetlen meglepetés.

 

Autókölcsönzőkkel történt megállapodásaink eredményeképpen ügyfeleink igen kedvező áron juthatnak csere-gépkocsihoz, így a javítások, átvizsgálások időtartamára akár helyszíni kiszállással tudunk csere-gépkocsit biztosítani (akár azonos típusút), majd a munka elvégeztével szintén az Ön telephelyén visszacseréljük az autót, így Ön egyetlen percet sem kénytelen az idejéből erre pazarolni.

 

Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, kérjük, tegyen próbára minket!